Romanian English Italian

Prese pneumatice inchise ermetic (modelele PSH)

PDF
Descriere

Tehnologia de presare PSH sub gaz inert permite presarea strugurilor cu mai puțin de 1% oxigen în atmosferă pe durata întregului ciclu de presare. În timpul presării se adaugă în sistem gaz inert (N2, CO2, Ar). Gazul este alimentat dintr-o butelie de gaz. Supapa pentru alimentare de gaz este amplasată pe racordul de umplere axială.

Costul consumului de azot N2 folosit în timpul presării este foarte scăzut:
 - aprox. 15,00 € / 2000 litri de must
 - aprox.   0,75 € / hl de vin
 - aprox.   0,01 € / sticla de vin
 
Presa PSH poate fi folosită ca o presă clasică (PST) sau ca o presă cu gaz inert (PSH). Utilizatorul poate decide ce sistem să utilizeze, în funcție de varietatea și calitatea strugurilor. Permutarea dintre sisteme este ușoră și rapidă.
 
Schema funcționării:
Prese pneumatice - seria L

Tip

Volum 
nominal (l)

 Capacitate struguri           întregi (kg)

 Capacitate struguri   zdrobiți (kg)

Capacitate struguri fermentați (kg)

Date tehnice

Desen PDF

 PSH 21

 2100

1100-1700 3300-3500 4800-7300 fisa PSH_21.pdf

PST_21.pdf

 PSH 29

 2900

1500-2300 4500-7300 6700-10000

fisa PSH_29.pdf

PST_29.pdf

 PSH 42

4200

2100-3200

6500-11000

9700-15000

fisa PSH_42.pdf

PST_42.pdf

 PSH 55

5500

2600-4000

8500-14000

11000-19000

fisa PSH_55.pdf

PST_55.pdf

Echipamente opționale

                                 

                 tambur                                             usa presa                                   vas colectare must                            panou de control

 

                            

          manta de racire                       tambur electrochimic PSP            canale electrochimice PST                        touch screen

Confidentialitatea ta este importanta pentru noi.Vrem să fim transparenti si sa iti oferim posibilitatea sa accepti cookie-urile în functie de preferintele tale.Site-ul nostru foloseste cookie-uri, atat proprii cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.